PHC Fantasy Football​

 

PHC Fantasy Liga 2021

Üdvözlünk a Packers Hungary Club fantasy oldalán!

Hagyományosan idén is indulnak a fantasy ligáink! A korábbi évekhez hasonlóan idén is 4 “verseny” ligánk lesz, melyek felett a tavaly ezekben a ligákban legjobb helyezést elérők indulnak a Bajnokok Ligájában. A Bajnokok Ligája győztese jutalomra számíthat, a többi liga ennek a selejtezője tulajdonképpen. A jelentkezési űrlapon meg lehet jelölni ha további ligák is érdekelnek, versenyen kívül érdeklődéstől függő mennyiségű ligákat indítunk.

Az elmúlt években megszokott rendszert folytatva idén sem indítunk NFL.com-os ligákat, az összes általunk szervezett liga az ESPN.com felületén lesz játszható, valamint az összes liga 18 fős lesz. Továbbá az eddigiekhez hasonlóan most is az előre lefixált ligákba várjuk a jelentkezőket, amik a következők:

 • Seneca Wallace League:
  PPR, 1 irányító, 2 futó, 2 elkapó, 1 tight end, 3 flex (RB/WR/TE), 1 DEF, 1 rúgó, 1 head coach
 • Brian Brohm League:
  1 irányító, 2 futó, 2 elkapó, 1 tight end, 1 flex (RB/WR/TE), 1 DEF, 1 rúgó
 • Brandon Bostick League:
  PPR, 1 irányító, 1 futó, 2 elkapó, 1 tight end, 1 flex (RB/WR/TE), 3 D-line játékos, 4 linebacker, 4 defensive back, 1 rúgó, 1 punter
 • Justin Harrell League:
  1 irányító, 2 futó, 2 elkapó, 2 tight end, 3 D-line játékos, 4 linebacker, 4 defensive back, 1 rúgó, 1 punter

Ezek után semmi más dolgod nincsen, mint kitölteni az alábbi kérdőívet, és amint összejött az adott ligányi ember, jelentkezni fogunk nálad! 🙂 Kérünk, hogy mindenképpen olyan elérhetőséget adj meg, melyet figyelsz is! Jelentkezésnél kérjük a rendes neved add meg, hogy győzelemnél/továbbjutásnál be tudjunk azonosítani.

Jelentkezés itt: