PHC Fantasy Football​

 

PHC Fantasy Liga 2023

Üdvözlünk a Packers Hungary Club fantasy oldalán!

Ahogy minden évben, idén is indulnak a fantasy ligáink! A korábbi évekhez hasonlóan idén is 4 “versenyligánk” lesz, valamint a tavaly ezekben a ligákban legjobb helyezést elérők indulnak a Bajnokok Ligájában. A Bajnokok Ligája győztese jutalomra számíthat, a többi liga ennek a selejtezője tulajdonképpen. A jelentkezési űrlapon meg lehet jelölni, ha további ligák is érdekelnek, hiszen igény esetén idén is indítunk versenyen kívüli ligá(ka)t.

Az elmúlt években megszokott rendszert folytatva idén is az összes általunk szervezett liga az ESPN.com felületén lesz játszható, valamint az összes liga 18 fős lesz. Továbbá az eddigiekhez hasonlóan most is a következő ligákba lehet jelentkezni: 

 • Seneca Wallace League:
  PPR, 1 irányító, 2 futó, 2 elkapó, 1 tight end, 3 flex (RB/WR/TE), 1 DEF, 1 rúgó, 1 head coach
 • Brian Brohm League:
  1 irányító, 2 futó, 2 elkapó, 1 tight end, 1 flex (RB/WR/TE), 1 DEF, 1 rúgó
 • Brandon Bostick League:
  PPR, 1 irányító, 1 futó, 2 elkapó, 1 tight end, 1 flex (RB/WR/TE), 3 D-line játékos, 4 linebacker, 4 defensive back, 1 rúgó, 1 punter
 • Justin Harrell League:
  1 irányító, 2 futó, 2 elkapó, 2 tight end, 3 D-line játékos, 4 linebacker, 4 defensive back, 1 rúgó, 1 punter

Ezek után semmi más dolgod nincsen, mint kitölteni az alábbi kérdőívet, és amint összejött az adott ligányi ember, jelentkezni fogunk nálad! 🙂 Kérünk, hogy mindenképpen olyan elérhetőséget adj meg, melyet figyelsz is! Jelentkezésnél kérjük a rendes neved add meg, hogy győzelemnél/továbbjutásnál be tudjunk azonosítani.

Jelentkezés itt: