Player of the Week

Player of the Week

A PHC Player of the Week szavazása és eredményei itt érhetők el.

Minden héten a PFF értékelése alapján a legjobb 5-5 támadó és védő -kiemelkedő teljesítmény esetén akár special team- játékos kerül a listánkra a kapott osztályzattal. A 10 játékos közül mindenki az általa vélt három legjobbra voksolhat. Minden héten pénteken éjfélig várjuk a szavazatokat és az eredményt még a következő forduló előtt közzétesszük.

4. hét győztese :

Robert Tonyan

Ha nincs elkapó a csapatban akkor előkapunk egy tight endet a kalapból akivel megnyerjük a meccset. 🙂 A képlet persze nem ilyen egyszerű, de az élete meccsét játszó Tonyan megérdemelten került a héten az első helyre. A szavazatok 39 százalékát gyűjtötte be. Ezüstérmes a továbbra is MVP formában játszó Aaron Rodgers (23%) lett, a bronzérem pedig Za’Darius Smithnek (21%) jutott.

3. hét győztese :

Allen Lazard

Adams hiányát feledtető Lazard megérdemelten szerezte meg az első helyet. Sok Packers szurkoló kezd megnyugodni, hogy a legjobb elkapónk mögötti űr végre eltűnni látszik. A szavazatok negyedét ő kapta meg. Lazard sikeréhez természtesen kellett Aaron Rodgers is aki a héten második helyre futott be (21%), míg a bronzérmen Kingsley Keke és Marcedes Lewis (11-11%) osztoztak. 

2. hét győztese :

Aaron Jones RB

18 futásból 168 yard-2 TD, 4 elkapásból 68 yard-TD. Ezek a számok magukért beszélnek. Aaron Jones bomba formában és ezt a szavazatok is tükrözték, hisz a voksok 43%-a az övé lett. Ezüstéremből kettő került a héten kiosztásra,mivel Chandon Sullivan és Corey Linsley is 12-12%-ot ért el.

1. hét győztese :

Aaron Rodgers QB

Tavaly az első hét után annak örültünk, hogy a védelmünk feltámadt és a támadósor gyengébb teljesítménye mellett is sikerült győznünk. Idén annak örülhetünk, hogy a támadósor kezdi a régi formáját mutatni. Különösen Aaron Rodgers akinek a jó játéka elengedhetetlen ahhoz, ha a nagy álmainkat meg akarjuk valósítani. A héten kétség nem férhetett a győzelméhez, a szavazatok 48%-át kapta meg. A dobogóra két további támadó Davante Adams (21%) és David Bakhtiari (13%) fért még fel.