Player of the Week

Player of the Week

A PHC Player of the Week szavazása és eredményei itt érhetők el.

Minden héten a PFF értékelése alapján a legjobb 5-5 támadó és védő -kiemelkedő teljesítmény esetén akár special team- játékos kerül a listánkra a kapott osztályzattal. A 10 játékos közül mindenki az általa vélt három legjobbra voksolhat. Minden héten pénteken éjfélig várjuk a szavazatokat és az eredményt még a következő forduló előtt közzétesszük.

 

Divisional kör

Luke Musgrave

Utolsó mérkőzésünk legjobbja az újonc TE Luke Musgrave lett (22%), aki az újjáépülő támadósorunk egyik biztos tagja lett. A héten két ezüstérmes született. Karl Brooks és Romeo Doubs is egyaránt 20-20%-ot ért el.

Wild Card kör

Jordan Love

Jordan Love tripla! Irányítónk káprázatos formában játszik már hetek óta és ez látszik a szavazataitokon is. A héten a szavazatok közel harmadát gyüjtötte be. (32%) Második helyen Romeo Doubs (23%), míg a harmadikon Aaron Jones (21%) végzett.

Week 18

Jordan Love

Jordan Love duplázott! Nemcsak a PHC szavazását sikerült megnyernie (28%) ezen a héten is, hanem ismét az NFC legjobb támadója lett. A második helyen szorosan utána Aaron Jones (27%) végzett, míg a harmadik Karl Brooks (18%) lett.

Week 17

Jordan Love

Irányítónk így a szezon végére igen csak elkapta a fonalat. A hét támadója lett az NFL-nél és nálunk is ő szerezte meg a hét legjobbja címet. A szavazatok 27%-a ment rá. Második helyen Jayden Reed (23%), míg a harmadikon Bo Melton (22%) végzett.

Week 16

Aaron Jones

A héten igen szorosra sikerült a szavazás. Aaron Jonesnak (28%) éppen csak sikerült az első helyet megzereznie Jordan Love előtt (27%). A harmadik helyezett Karl Brooks lett (16%).

Week 15

Kingsley Enagbare

Kingsley Enagbare nagy mérkőzése volt amivel sikerült a heti győzelmet besöpörnie. 24% szavazat érkezett rá. A második Dontayvion Wicks (18%), míg a harmadik Rasheed Walker (16%) lett.

Week 14

Trucker Kraft és Devonta Wyatt

A héten megosztott első hely lett kiosztva ami idén még nem fordult elő. Trucker Kraft és Devonta Wyatt is a szavazatok 21-21%-át gyüjtötte be. A harmadik helyen T.J Slaton végzett. (16%)

Week 13

Jordan Love

Ezen a héten különösen nehéz volt a választás, hiszen többen is kiváló teljesítményt nyújtottak, ami a PFF értékeléseken is meglátszott. Fiatal irányítónk azonban kiemelkedett, nem túlzás, hogy lejátszotta Patrick Mahomest, 32%-os eredménnyel megérdemelten nyerte a szavazást. A második a végre újra legjobb formáját mutató Christian Watson (29%), a harmadik pedig az újonc Dontayvion Wicks (10%) lett. 

Week 12

Rashan Gary

Rashan Gary a szezon elején egyértelműen a csapatunk legjobbja volt, de az elmúlt pár hétben kicsit beleszürkült a mezőnybe. Ezen a héten viszont ismét a legjobb formáját hozta és Matt LaFleur is a meccs legjobbjának választotta. A szavazatok közel harmadát kapta a szavazáson. (32%) A második helyen Jordan Love végzett akinek ezen a meccsen mintha Aaron Rodgers bújt volna a bőrébe (27%). A harmadik a végre WR1-ként játszó Christian Watson lett (12%)

Week 11

Kenny Clark

A hét győztese a védőfalból került ki. Kenny Clark elit teljesítményére szükség is volt a védelemben. Ezt a formát kell tartani a hátralévő fordulókban, ha a rájátszásra oda szeretnénk jutni. A szavazatok negyede ment rá. A második helyen Dontayvion Wicks (21%), míg a harmadikon Karl Brooks (16%) végzett.

Week 10

Elgton Jenkins és Jayden Reed

A héten a támadósor dominált a szavazáson és megosztott első hely született, ami még nem fordult elő a PHC POTW szavazások történelmében. Elgton Jenkins és Jayden Reed is egyaránt 22-22%-ot ért el. A harmadik helyen az ismét magára találni kezdő Jordan Love (20%) végzett.

Week 9

Jordan Love

Sokat kritizált irányítónk, Jordan Love kapta a legtöbb szavazatot a héten. Reméljük meghálálja a bizalmat és hasonló jó játékot produkál a hátralévő fordulókban is. A szavazatok 23%-a érkezett rá. Második helyen Carrington Valentine (22%), míg a harmadikon Jaire Alexander (12%) végzett.

Week 8

Preston Smith

Rashan Gary a héten nem került fel a listára, de úgy tűnik, hogy továbbra is egy passzsiettető játéka tetszett a tagoknak. Preston Smith a szavazatok 28%-át begyűjtve lett a hét legjobbja. Második helyen Devonte Wyatt (25%), míg a harmadikon T.J. Slaton (18%) végzett.

Week 7

Rashan Gary

Rashan Gary újra. A 3. játékhét óta úgy néz ki csak egy játékos képes top produkcióra a csapatban az pedig Rashan Gary. Ha így folytatódik akkor módosítanunk kell a szavazáson és csak a második helyezettre lehet szavazni. 🙂 A héten a szavazatok 23%-a ment rá. A második helyen Kingsley Enagbare (20%), míg a harmadikon Zach Tom (17%) végzett. 

Week 6

Bye Week

Week 5

Rashan Gary

Rashan Gary tripla! Úgy néz ki, hogy a védőnk megállíthatatlan a pályán és a POTW szavazáson is. Harmadik egymást követő héten is az ő játéka tetszett a legjobban nektek. A héten a szavazatok 29%-t sikerült begyüjtenie. A második Rudy Ford (23%), míg a harmadik Rasul Douglas (19%) lett.

Week 4

Rashan Gary

Kiváló passzsiettetőnk a hátán viszi a védelmet és a második egymást követő héten sikerült a győzelmet behúznia. Szoros versenyben ugyan, de a szavazatok 22%-a elég volt a győzelemhez. Fiatal elkapóinkra sem lehet panasz, hisz a második helyen Romeo Doubs (20%), míg a harmadikon Samori Toure (18%) végzett.

Week 3

Rashan Gary

A szezon kezdetén még sérüléssel bajlódott, de a 3. hétre úgy tűnik felépült a védelmünk egyik legnagyobb sztárja Rashan Gary. A 3 sack is mutatja, hogy visszatért ami jó hír a védelemnek. A héten a szavazatok 30%-át megszerezve lett első. A második helyen a fordításban nagy szerepet vállaló Jordan Love (19%), míg a harmadikon Romeo Doubs (17%) végzett.

Week 2

Jayden Reed

Újonc elkapónk nagyon jó napot fogott ki és a vereség ellenére játéka kimagaslott a csapatból. Talán egy új Randall Cobb érkezett? Reméljük! 🙂 A héten ő nyert nálunk is, a szavazatok 32 %-át kapta. Második helyen Dontayvion Wicks (18%), míg a harmadikon Quay Walker (17%) végzett.

Week 1

Aaron Jones

Rodgers távozása után idén nagyobb szerep hárulhat a futóinkra. Aaron Joneson nem igazán érződik a nyomás és már az első fordulóban letette a névjegyét. A szavazatok 23%-át begyüjtve lett a hét legjobbja. A második helyen a TD-t is szerző Quay Walker (18%), míg a harmadikon Devonte Wyatt (15%) végzett.