Player of the Week

Player of the Week

A PHC Player of the Week szavazása és eredményei itt érhetők el.

Minden héten a PFF értékelése alapján a legjobb 5-5 támadó és védő -kiemelkedő teljesítmény esetén akár special team- játékos kerül a listánkra a kapott osztályzattal. A 10 játékos közül mindenki az általa vélt három legjobbra voksolhat. Minden héten pénteken éjfélig várjuk a szavazatokat és az eredményt még a következő forduló előtt közzétesszük.

Week 12 győztese :

Rasul Douglas

Októbert még a Cardinals gyakorló csapatában kezdte meg Rasul Douglas, de mára már a hét legjobb védőjátékosa lett az NFL-ben. Gutekunst egy újabb nagy húzása a védelembe, akit a PHC tagok is a legjobbnak választottak (38%). A második és harmadik helyen két -már-már elválaszthatatlan- jó barát Aaron Rodgers és Randall Cobb végzett (18-18%)

Week 11 győztese :

Davante Adams

A vesztes mérkőzés ellenére kiváló játékot produkált Davante Adams (25% szavazat). 7 elkapás 115 yard és 2 TD amivel igazán megtett mindent a csapatért. A győzelem most ugyan elmaradt, de a jó formája sokat segíthet még. A második helyen ezúttal Aaron Rodgers (21%) végzett, míg a harmadik Preston Smith (17%) lett.

Week 10 győztese :

A.J. Dillon

A védelem dominált ezen a játékhéten, mégis egy támadó lett a hét legjobbja. A.J. Dillon hétről hétre egyre jobban játszik és már szinte biztosan szerepel a három legjobb játékos között. A héten a szavazatok közel harmadát gyűjtötte be (33%). A második helyen Adrian Amos végzett (25%), míg a harmadik Kevin King (23%) lett, akit pár héttel korábban még átkoztak a Packers szurkolók.

Week 9 győztese :

Elgton Jenkins

Kiváló támadófalemberünk szinte állandóan kiemelkedő teljesítményt nyújt, de valahogy eddig még nem sikerült győznie. A héten a szavazatok 23%-a elég volt számára a győzelemhez. A második helyen szavazategyenlőség volt így két ezüstérmest hírdetünk. Rashan Gary és A.J. Dillon is egyaránt 20-20% szavazatot szerzett.

Week 8 győztese :

A.J. Dillon

A.J. Dillon egyre jobb formában játszik és egyre inkább felnő Aaron Jones mellé amijó hír nekünk. A héten ő nyerte a fordulót. (32%) Második helyen Rasul Douglas (14%), míg a harmadikon Whitney Mercilus (13%) végzett.

Week 7 győztese :

De’Vondre Campbell

Gutekunst egyik nagy igazolása lett De’Vondre Campbell, aki posztja egyik legjobbja a ligában. Ugyan szoros versenyben, de megérdemelten győzött a héten. (27%) Második helyen a tavalyi MVP Aaron Rodgers végzett (24%), míg a harmadik helyezett Rashan Gary lett. (14%)

Week 6 győztese :

Marcedes Lewis

Talán még soha nem volt olyan szoros az eredmény mint ezen a játékhéten. A győztes pedig Marcedes Lewis lett aki lehet, hogy nem a robbanékonyságával és a sebességével tud jó teljesítményt elérni hanem a mérhetetlen rutinjával, amivel borzasztó hasznos tagja a csapatnak. A szavazatok 20%-át kapta. A második helyen Aaron Jones (18%), míg a harmadikon Kenny Clark (17%) végzett.

Week 5 győztese :

Davante Adams

A liga legjobb elkapója ismét tarthatatlan volt és egészen fantasztikus számokat produkált. Meg is lett az eredménye, hiszen toronymagasan nyerte a fordulót (42%) ami egyben azt is jelenti, hogy az 5. héten már meg is lett az első játékos aki a szezonban legalább kétszer lett a hét legjobbja. Második helyen Gutekunst egyik legjobb igazolása De’Vondre Campbell (16%) végzett, míg a harmadik helyre a veterán TE Marcedes Lewis (12%) ért be.

Week 4 győztese :

Randall Cobb

Sokunk nagy kedvence végre hazatért és nem kis szerepe volt a mostani győzelemben. Randall Cobbtól talán nem is várhatunk 1500 yardos szezont, de azt igen, hogy kiélezett helyzetekben fontos elkapásokat hozzon és TD-ket szerezzen. A szavazatok 35%-a lett az övé a héten. Ezúttal a második helyen ketten is osztoztak. Kingsley Keke és AJ Dillon egyaránt 16% szavazatot kapott.

Week 3 győztese :

Davante Adams

A liga talán legjobb elkapója szinte  levédekezhetetlen és ezt a héten a szavazataitokkal meg is háláltátok neki. Az első helyet 46% szavazattal húzta be. A második a már-már MVP formát idéző Aaron Rodgers (22%) lett, míg a bronzérmes az Offensive line (17%). Itt érdekességképpen megjegyeznénk, hogy a PFF értékelések szerint messze nem játszott senki ebben a csapatrészben jól, de mégis úgy éreztük (sokatokkal együtt), hogy igenis van helyük a legjobbak között.

Week 2 győztese :

Aaron Jones

Az édesapja emlékének -kicsit talán furcsán- emléket állító Aaron Jones kimagaslóan a forduló legjobbja lett kitűnő játékával. A szavazatok 50%-a lett az övé. A második helyre Davante Adams (19%), míg a harmadikra Eric Stokes (14%) került.

Week 1 győztese :

Elgton Jenkins

A siralmas teljesítményünk ellenére volt pár kiemelkedő teljesítmény is a csapatban. Ilyen volt Elgton Jenkins is akit a hét legjobbjának is választottatok. (44% szavazat). Második helyen a Rodgers helyére a meccs végén beugró Jordan Love (22%) végzett, míg a bronzérem Prestom Smithnek (7%) jutott.