Player of the Week

Player of the Week

A PHC Player of the Week szavazása és eredményei itt érhetők el.

Minden héten a PFF értékelése alapján a legjobb 5-5 támadó és védő -kiemelkedő teljesítmény esetén akár special team- játékos kerül a listánkra a kapott osztályzattal. A 10 játékos közül mindenki az általa vélt három legjobbra voksolhat. Minden héten pénteken éjfélig várjuk a szavazatokat és az eredményt még a következő forduló előtt közzétesszük.

Week 18

Christian Watson

A szezon utolsó mérkőzésén talán annak örülhetünk, hogy két újonc végzett az élen a hét legjobbjai szavazáson. Ez talán jó jel a jövőt tekintve. Christian Watson lett az első (41%), Devonte Wyatt pedig a második (28%). A bronzérmes Kenny Clark lett (22%).

Week 17

Jaire Alexander

Jaire Alexander (31%) a szezonban nem hozta azt a teljesítményt amit vártunk tőle. Talán ő és a védelem is a legjobbkor talált magára? Az biztos, hogy ez a jó teljesítmény kell, ha nem akarjuk még lezárni a szezonunkat. A második helyezett Kenny Clark (25%), míg a harmadik Tedarell Slaton (11%) lett.

Week 16

Jarran Reed

Jarran Reed (29%) elit teljesítménye épp olyan meglepő mint amennyire örömteli is egyben. Kell is a jó teljesítmény a védőinktől, ha életben akarjuk még tartani a PO reményeket. A második helyen Preston Smith (27%), míg a harmadikon Marcedes Lewis (25%) végzett. A heti szavazás a szezon eddigi legszorosabb eredményét hozta.

Week 15

A.J. Dillon

A 15. játékhét legjobbja ismét A.J. Dillon (32%) lett akinek, ha lejár a szerződése akkor bizony ki kell nyitni a pénztárcát, ha meg akarjuk tartani. A második helyezett Quay Walker (23%), míg a harmadik Romeo Doubs (20%) lett.

Week 13

Elgton Jenkins

Mivel talán kevésbé látványos a falemberek munkája ezért ritkán kerül rájuk nagyobb figyelem. Éppen ezért mondhatjuk, hogy Elgton Jenkins (26%) kiváló teljesítményt nyújtott, hiszen a szezonban már a második alkalommal szerezte meg a PHC POTW első helyét. Második Christian Watson (21%), míg a harmadik Devonte Wyatt (18%) lett.

Week 12

A.J. Dillon

Az egyre távolabbinak tűnő PO szereplésünk ellenére a futóink teljesítményével viszonylag elégedettek lehetünk. A héten A.J Dillon tűnt ki a mezőnyből a játékával aminek meg is lett az eredménye a hét legjobbjának szavazásán, hiszen ő lett az első (39%). Második helyen a sokak által már régen leírt Jordan Love végzett (22%), míg a harmadik Christian Watson (20%) lett.

Week 11

Kingsley Enagbare

Kingsley Enegbare (24%) a szezonban már másodszor lett a hét legjobbja. A jövőt nézve ez elég jó hír, még akkor is, ha a csapatnak egyre csökken a PO esélye. Második David Bakhtiari (21%), harmadik Quay Walker (15%) lett.

Week 10
Rudy Ford

Rudy Ford egy elég jó igazolás lett. A special teamben már rögtön bizonyított, de már a védelemben is tud kimagaslóan játszani. A hét győztese 38% szavazatot gyüjtött be. Második helyen Aaron Rodgers (23%), míg a harmadikon Aaron Jones (13%) végzett.

Week 9
Rashan Gary

Sokan kételkedtek benne, mikor draftoltuk, aztán szépen lassan a védelem egyik legjobbjává nőtte ki magát a hét legjobbja – Rashan Gary (38%). Sajnos ez a heti győzelem nem fog vígasztalni egy Packers szurkolót sem, hiszen számára be is fejeződött a szezon sérülés miatt. 🙁 A második helyezett Isaiah McDuffie (17%), míg a harmadik Zach Tom (14%) lett.

Week 8
Jaire Alexander

A liga egyik legjobb csapatától kaptunk ki, de ezen a mérkőzésen is voltak kiemelkedően teljesítő játékosok. Jaire Alexander is talán végre visszatér régi önmagához és a héten nyújtott elit teljesítményt folytatni tudja. A szavazatok 29 %-át szerezte meg a héten és ezzel lett első. A második helyen Aaron Jones (26%), míg a harmadikon Aaron Rodgers (15%) végzett.  

Week 7
De’Vondre Campbell

Sajnos a gyenge csapat teljesítményt nem igen tudja pár jó egyéni teljesítmény feledtetni, de azért az reményt adhat, ha látjuk, hogy  azért a tehetség ott van a játékosokban. E héten is van játékosunk aki kiemelkedően játszott és hozta a tavalyi formát. De’Vondre Campbell megérdemelten lett a héten a legjobb játékos kiemelkedő 39%-os szavazat mennyiséggel. Őt követte Rasul Douglas (24%) és talán némi meglepetésre a harmadik helyezett Zach Tom (14%).

Week 6
Kingsley Enagbare

Azt hiszem a szezon elején kevesen fogadtak volna arra, hogy Kingsley Enagbare (30% szavazat) a hét legjobb játékosa lesz. Talán a többség még azt sem tudta, hogy a játékosunk. Mégis megtörtént. Mondhatnánk azt is, hogy ez tükrözi a csapatunk teljesítményét, de ne menjünk el azon tény mellett, hogy a PFF osztályzatai elit játékra utalnak. A második helyezett Marcedes Lewis (27%), míg a harmadik David Bakhtiari (25%) lett.

Week 5
Elgton Jenkins

Meglepő vereségünk a Giants ellen nagyon soros eredményt hozott a hét leggjobbjának szavazásán. Kiváló falemberünk Elgton Jenkins a szavazatok 29%-át szerezte meg, ami most elég lett a győzelemhez. A második helyen Randall Cobb (26%), míg a harmadikon Preston Smith (23%) végzett.

Week 4
Rashan Gary

Rashan Gary már többször bizonyította, hogy a liga legjobb passzsiettetőihez tartozik. A héten a legjobb játékos címet is sikerült megszereznie 44% szavazattal. A második helyen Allen Lazard (19%), míg a harmadikon Rudy Ford (9%) végzett. Utóbbi játékos igen jó igazolásnak tűnik, hisz a ST egyik legjobbja is.

Week 3
Romeo Doubs

A hét legjobb újonc játékosa Romeo Doubs szerezte meg az első helyet a héten. (36%) Ő lehet Rodgers kedvenc célpontja? Korai még erről nyilatkozni, de biztatóan kezd a fiatal játékosunk. A dobogó második fokára most Kenny Clark került (31%), míg a harmadik Eric Stokes (9%) lett.

Week 2
Aaron Jones

Az első játékhéthez képest javulást mutatott a csapat, de továbbra is a futóink voltak a csapat legjobbjai. Ez látszott a szavazáson is ahol Aaron Jones a szavazatok több mint felét megszerezve lett első (53%). A második helyet Sammy Watkins (12%), míg a harmadikat Jaire Alexander (10%) szerezte meg.

Week 1
A.J. Dillon

Az előző szezonhoz hasonlóan most is rosszul kezdett a csapat. Egyedül talán a futójátékkal lehettünk elégedettek. Ez meg is látszott a heti szavazáson is. A.J. Dillon a szavazatok több mint harmadát (35%) begyűjtve győzött. A második Kenny Clark (17%), míg a harmadik Aaron Jones (12%) lett.