Player of the Week

Player of the Week

A PHC Player of the Week szavazása és eredményei itt érhetők el.

Minden héten a PFF értékelése alapján a legjobb 5-5 támadó és védő -kiemelkedő teljesítmény esetén akár special team- játékos kerül a listánkra a kapott osztályzattal. A 10 játékos közül mindenki az általa vélt három legjobbra voksolhat. Minden héten pénteken éjfélig várjuk a szavazatokat és az eredményt még a következő forduló előtt közzétesszük.

Week 3
Romeo Doubs

A hét legjobb újonc játékosa Romeo Doubs szerezte meg az első helyet a héten. (36%) Ő lehet Rodgers kedvenc célpontja? Korai még erről nyilatkozni, de biztatóan kezd a fiatal játékosunk. A dobogó második fokára most Kenny Clark került (31%), míg a harmadik Eric Stokes (9%) lett.

Week 2
Aaron Jones

Az első játékhéthez képest javulást mutatott a csapat, de továbbra is a futóink voltak a csapat legjobbjai. Ez látszott a szavazáson is ahol Aaron Jones a szavazatok több mint felét megszerezve lett első (53%). A második helyet Sammy Watkins (12%), míg a harmadikat Jaire Alexander (10%) szerezte meg.

Week 1
A.J. Dillon

Az előző szezonhoz hasonlóan most is rosszul kezdett a csapat. Egyedül talán a futójátékkal lehettünk elégedettek. Ez meg is látszott a heti szavazáson is. A.J. Dillon a szavazatok több mint harmadát (35%) begyűjtve győzött. A második Kenny Clark (17%), míg a harmadik Aaron Jones (12%) lett.