Player of the Week

Player of the Week

A PHC Player of the Week szavazása és eredményei itt érhetők el.

Minden héten a PFF értékelése alapján a legjobb 5-5 támadó és védő -kiemelkedő teljesítmény esetén akár special team- játékos kerül a listánkra a kapott osztályzattal. A 10 játékos közül mindenki az általa vélt három legjobbra voksolhat. Minden héten pénteken éjfélig várjuk a szavazatokat és az eredményt még a következő forduló előtt közzétesszük.

NFC Championship győztese :

Aaron Rodgers

A szezon utolsó mérkőzésének szavazásához talán annyit tennénk hozzá, hogy az a játékos győzött aki az egész szezonban dominált a csapatban és az egész NFL legjobbja is volt. Aaron Rodgers a szazatok 30 százalékát gyűjtötte be. Második helyre Marquez Valdes-Scantling került (27%), akinek a játéka talán a legjobban megosztotta a szurkolókat idén. Bronzérmes pedig Christian Kirksey (21%) lett.

Divisional Round győztese :

Aaron Rodgers

Az első hazai playoff mérkőzésünk legjobbjának Aaron Rodgers (24%) lett megválasztva egy viszonylag szoros szavazáson. A leendő MVP irányítónk magabiztosan vezeti csapatunkat remélhetőleg februárig… A második helyre az egyre jobb formában játszó Rashan Gary (18%) került aki nem sokkal előzte meg Jamaal Williamst (15%)

17. hét győztese :

Adrian Amos

Elkezdődött a Wild Card Weekend, ugyanakkor befejeződött a 17. játékhét legjobbjának szavazása. A szezonban még soha nem volt ilyen szoros végeredmény köszönhetően a sok kiemelkedő teljesítménynek. Az első helyet Adrian Amos (26%) szerezte meg, a második Aaron Rodgers (24%), míg a harmadik Jaire Alexander (23%) lett.

16. hét győztese :

A.J. Dillon

A.J. Dillon megvillantotta azt a tudást amiért kiválasztottuk a Drafton és ami megmutatta, hogy fiatal játékosunk előtt nagy jövő állhat. A hét legjobb rookie játékosa lett és a PHC szavazáson is ővé lett az első helyezés (30%). Szoros versenyben a második helyre ért be Davante Adams (28%), míg a harmadik hely most Rashan Garyé lett (12%)

15. hét győztese :

Adrian Amos

A Panthers elleni mérkőzés sokaknak a második félidei támadósor leolvadásáról volt emlékezetes, de ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül a mellett, hogy a védelmünk kezd egyre jobban játszani ami a PO-ban elengedhetetlen. Ezt tükrözték a PFF osztályzatai és a heti szavazatok is. A győztes ezúttal Adrian Amos lett (40%). A támdósorból csak Aaron Jones (16%) került a legjobb három közé, övé lett az ezüst, míg Krys Barnesé (11%) a bronzérem.

14. hét győztese :

David Bakhtiari

A múlt héten “végre” nem Rodgers szerezte meg a győzelmet, hanem a liga egyik legjobb támadófalembere David Bakhtiari. Neki sem az első győzelme ez idén és talán ez is azt jelzi, hogy a csapatunknak a támadófal és az irányító a nagy-nagy erőssége. Bakhtiári a szavazatok közel harmadát szerezte meg (32%). Második helyre szorult ezúttal Rodgers (22%), míg a harmadik helyen Marquez Valdes Scantling végzett aki talán csapatunk legmegosztóbb játékosa hullámzó teljesítményével.

13. hét győztese :

Aaron Rodgers

Aaron Rodgers győzelme lassan már nem lesz kérdéses és lehet, hogy legközelebb már a dobogó többi helyére írunk ki szavazást. MVP várományos irányítónk ezen a héten is tarolt. (37%) A második és harmadik helyen is a támadósor játékosai végeztek Davante Adams 23%, míg Aaron Jones 12% szavazatot tudott összeszedni.

12. hét győztese :

Aaron Rodgers

Tudjuk nagyon jól, hogy kiváló irányítónk van, de idén végre ismét reális esély van arra, hogy övé legyen az MVP cím is. A héten ismét rá szavaztatok a legtöbben, a szezonben már a negyedik alkalommal (32% szavazat). Darnell Savage villantott a PFF szerint közel tökéletes mérkőzést (PFF 96,3) amivel a második helyre sikerült beérnie (29%), míg Robert Tonyan a harmadik helyet szerezte meg (14%).

11. hét győztese :

David Bakhtiari

Rodgers vakoldali védelme meg van oldva még pár évig, hisz Bakhtiari új szerződést kapott amit igyekszik is a csapatnak meghálálni kiváló játékával. Ezen a héten ezt ti is elismertétek, hisz a győzelmet ő szerezte meg 33% szavazattal. A dobogó többi részén már a fiatalabb generáció végzett. Rashan Gary (26%) lett a második, míg Kamal Martin (11%) a harmadik.

10. hét győztese :

Marquez Valdes-Scantling

Élete legjobb meccsét hozó Marquez Valdes-Scantling behúzta a heti győzelmet és mi Packers szurkolók reménykedjünk, hogy ezzel nem lőtte el az összes puskaporát, mert nagy szükségünk van jó elkapóra. A voksok harmada lett az övé. A második és harmadik helyen viszont már védők következnek. Mégpedig új nevek, akik még nem voltak dobogósok idén: Adrian Amos (17%) és Rashan Gary (13%). 

9. hét győztese :

Aaron Rodgers

Az egyetlen épkézláb (ámde elit) elkapónk és az MVP címre is esélyes irányítónk ádáz csatát vívott egymással a héten aminek a győztese ezuttal Aaron Rodgers (31%) lett.  Adamsnak így “csak” az ezüstérem jutott (30%), de így is magasan megelőzte a harmadik helyre beérkező Billy Turnert (12%).

8. hét győztese :

Aaron Rodgers

A szomorú vereséget szinte mindenki a védelem számlájára írta és ez meglátszott a heti szavazatoknál is. A dobogón csak támadók végeztek. Első helyen – idén már második alkalommal – Aaron Rodgers (32%) végzett, a második Davante Adams (28%), míg a harmadik Robert Tonyan (20%) lett.

7. hét győztese :

Davante Adams

Nem okozott nagy meglepetést a 7. játékheti szavazás. Davante Adams élete legjobb teljesítményét ti sem hagytátok szó nélkül és így magabiztosan győzött a szavazatok közel felével (48%). A második helyezett Jaire Alexander lett akit mára már a liga legjobb cornere ként is emlegethetünk (17%) és a bronzérmes pedig az ismét MVP közeli formában játszó Aaron Rodgers (11%).

6. hét győztese :

David Bakhtiari

Annak ellenére, hogy a Tampa védői nem sok esélyt hagytak a támadósorunknak mégis onnan került ki a heti győztes. Sőt! A dobogó összes fokára támadó került, mégpedig a támadófal játékosai. David Bakhtiari lett az első 37% szavazattal, a második Elgton Jenkins (21%), míg a harmadik helyet Corey Linsley (17%) szerezte meg.

4. hét győztese :

Robert Tonyan

Ha nincs elkapó a csapatban akkor előkapunk egy tight endet a kalapból akivel megnyerjük a meccset. 🙂 A képlet persze nem ilyen egyszerű, de az élete meccsét játszó Tonyan megérdemelten került a héten az első helyre. A szavazatok 39 százalékát gyűjtötte be. Ezüstérmes a továbbra is MVP formában játszó Aaron Rodgers (23%) lett, a bronzérem pedig Za’Darius Smithnek (21%) jutott.

3. hét győztese :

Allen Lazard

Adams hiányát feledtető Lazard megérdemelten szerezte meg az első helyet. Sok Packers szurkoló kezd megnyugodni, hogy a legjobb elkapónk mögötti űr végre eltűnni látszik. A szavazatok negyedét ő kapta meg. Lazard sikeréhez természtesen kellett Aaron Rodgers is aki a héten második helyre futott be (21%), míg a bronzérmen Kingsley Keke és Marcedes Lewis (11-11%) osztoztak.

2. hét győztese :

Aaron Jones RB

18 futásból 168 yard-2 TD, 4 elkapásból 68 yard-TD. Ezek a számok magukért beszélnek. Aaron Jones bomba formában és ezt a szavazatok is tükrözték, hisz a voksok 43%-a az övé lett. Ezüstéremből kettő került a héten kiosztásra,mivel Chandon Sullivan és Corey Linsley is 12-12%-ot ért el.

1. hét győztese :

Aaron Rodgers QB

Tavaly az első hét után annak örültünk, hogy a védelmünk feltámadt és a támadósor gyengébb teljesítménye mellett is sikerült győznünk. Idén annak örülhetünk, hogy a támadósor kezdi a régi formáját mutatni. Különösen Aaron Rodgers akinek a jó játéka elengedhetetlen ahhoz, ha a nagy álmainkat meg akarjuk valósítani. A héten kétség nem férhetett a győzelméhez, a szavazatok 48%-át kapta meg. A dobogóra két további támadó Davante Adams (21%) és David Bakhtiari (13%) fért még fel.79