Történelem

Csapat történelem

A Green Bay Packers közel 100 éves megalakulása óta sok vezetőedző ténykedett a csapatnál. Kinek gazdag sikerek, kinek kínos bukások szegélyezték útját. Jó páran közülük örökre beírták magukat az NFL történelemkönyvébe, volt akit hamar elfelejtettek. A képre kattintva rajtuk keresztül megismerheted a csapat teljes történelmét.

Trófeák

A Green Bay Packers történelme során rengeteg trófeát gyűjtött mind az NFL egyesülését követően, mind az azelőtti korokban. A képre kattintva megtalálhatod mindet.

Hall of Fame

A csapat több tucat kiváló és remek játékossal ajándékozta meg a sportág szerelmeseit. Sokan közülük nem csak remek játékosok voltak, de még életükben legendává váltak a pályán és az azon kívül mutatott teljesítményükkel, sikereikkel. A képre kattintva őket ismerheted meg részletesen.

Minden más

Minden ami a fenti három kategóriába nem fért bele, de már a történelem szerves részét képzi. Legendás mérkőzések, történetek, visszaemlékezések és minden egyéb ami bár régen történt a csapat háza-táján de feledésbe sose fog merülni.