Tippjáték

Tippjáték

Üdvözlünk a 2023/2024-es szezonbeli tippjátékunkban!

A játék során a résztvevők minden fordulóban megtippelik az aktuális NFL-meccsek kimenetelét.

Idén is a kicktipp.com oldalt választottuk a PHC-tippjáték otthonának. Bár az oldal nyelve angol, reméljük, ez nem fog senkinek sem gondot okozni, hiszen egészen könnyen kezelhető a felület, a regisztrációhoz pedig csupán pár kattintásra van szükség.

Az oldalt megnyitva (amit IDE kattintva tudsz előhozni) a “Become a member” gombra kattintva végezhető el a gyors regisztráció, ezután bejelentkezve pedig a “Prediction Center” menüpont alatt adhatók le a tippek.

A legfontosabb szabályok dióhéjban összefoglalva:

  • A tippek leadásának határideje az adott meccs kezdési időpontja.
  • Tippelésnél a meccsek hosszabbítás utáni végeredményét kell megjósolni!
  • A mérkőzés kimenetelének eltalálásáért 3 pont, a pontkülönbségért 5 pont, a pontos végeredmény helyes megjósolásáért pedig 10 pont jár.
  • A szezonkezdet előtt a Prediction centre “Bonus” füle alatt van lehetőség azt is megtippelni, hogy kik játsszák a konferenciadöntőket, és persze hogy ki fogja megnyerni majd a Super Bowlt, a helyesen válaszoló(k)nak 99 pont üti a markát, amivel azért még némileg átrendeződhet majd a végső ranglista… 🙂

A pontok számítása automatikusan történik az oldal által, a “Leaderboard” és a “General overview” menüpontok alatt különféle szempontok szerint követhetők nyomon az eredmények és a ranglisták, ezeken belül 1-1 játékosra kattintva az illető tippjeit, valamint személyes statisztikáit is meg lehet nézni. A “Messages” fülön pedig fórumozni és chatelni is van lehetőség a többi játékossal.

A végére pedig a biztonság kedvéért még egy link: TIPPJÁTÉK