Kik kerülhetnek be az 53-as keretbe?

Az utolsó előszezonmeccs előtt megnéztük, az egyes posztokon kik azok, akik biztosan ott lesznek az 53-as keretben, kiknek kell ezért küzdeni, és kik azok, akik legfeljebb a gyakorlócsapatban reménykedhetnek. A játékosok mindenhol betűrendben szerepelnek, a vezetéknevük alapján.

Irányítók (QB)

Biztos hely: Sean Clifford, Jordan Love

Küzdeni kell: –

Legfeljebb PS: Alex McGough

Az irányítóknál elég egyértelmű a helyzet: Love a kezdő, Clifford pedig mutatott annyit az előszezonban, hogy csereként ott lesz a keretben. Az még felmerülhet, hogy érkezzen még egy tapasztalt backup, de jelenleg nem túl nagy erre az esély.

Futók (RB)

Biztos hely: AJ Dillon, Aaron Jones

Küzdeni kell: Tyler Goodson, Lew Nichols, Patrick Taylor, Emanuel Wilson

Legfeljebb PS: Nate McCrary

Ez az a poszt, ahol az egyik legnagyobb harc várható, méghozzá a harmadik számú futó pozíciójáért. Lew Nichols hátrányból indul a többiekkel szemben, mivel sérülése miatt ki kellett hagynia az edzőtábor egy részét, Emanuel Wilson viszont az előszezonmeccsek egyik legpozitívabb meglepetése volt. Taylor és Goodson mellett pedig a tapasztalatuk szól. Szinte megjósolhatatlan, mi lesz a verseny végeredménye.

Elkapók (WR)

Biztos hely: Romeo Doubs, Jayden Reed, Samori Toure, Christian Watson

Küzdeni kell: Grant DuBose, Malik Heath, Bo Melton, Dontayvion Wicks

Legfeljebb PS: Jadakis Bonds, Cody Chrest, Dre Miller, Duece Watts

Várhatóan hat, esetleg hét WR kerül majd rosterre, ebből négy hely biztos. A többiek közül Wicks esélye talán a legjobb a rosterhelyre, Heath jól játszott az előszezonban, DuBose a sérülése után most mutathatja meg, mit tud, Melton viszont returnerként is használható. Itt is nagy harc várható még.

Tight endek (TE)

Biztos hely: Josiah Deguara, Tucker Kraft, Luke Musgrave

Küzdeni kell: Austin Allen, Henry Pearson

Legfeljebb PS: –

IR: Tyler Davis

Ez lett volna a legegyértelműbb poszt, ha Davis nem szakítja el a térdszalagját, így viszont a helye megüresedett a rosteren. Nem elképzelhetetlen, hogy egy veterán, jól blokkoló TE érkezik még majd a keretszűkítések után.

Támadófal (OL)

Biztos hely: David Bakhtiari, Elgton Jenkins, Josh Myers, Yosh Nijman, Jon Runyan, Zach Tom, Rasheed Walker

Küzdeni kell: Jake Hanson, Caleb Jones, Royce Newman, Sean Rhyan

Legfeljebb PS: Jean Delance, James Empey, Cole Schneider, Kadeem Telfort, Luke Tenuta

A kezdő adott, Zach Tom, úgy tűnik, bebiztosította magának az RT posztot. Nijman már korábban bizonyította, hogy mindkét oldalon lehet rá számítani, Walker pedig az utóbbi hetekben mutatott komoly fejlődést LT-ként. Sean Rhyannek villantania kellene, hogy legyen esélye, és ugyanez igaz Hansonra és Newmanre is. Caleb Jonesban is van potenciál, de kérdés, ötödik tackle-ként befér-e. Newman, Rhyan és Hanson a csere-guard szerepért hajt, Hanson mellett szólhat, hogy centerként is bevethető. A többiek közül Cole Schneidernek egy igazán jó harmadik meccsel és kiváló edzésekkel még talán lehet esélye, hogy harcba szálljon egy rosterhelyért.

Védőfal (DL)

Biztos hely: Karl Brooks, Kenny Clark, TJ Slaton, Colby Wooden, Devonte Wyatt

Küzdeni kell: Jonathan Ford, Chris Slayton

Legfeljebb PS: Jason Lewan, Antonio Moultrie

Itt igazából csak az a kérdés, hogy öt vagy hat DL lesz-e rosteren. Hosszú évek után most tűnik a legmélyebbnek a keret ezen a poszton.

Passzsiettetők (EDGE)

Biztos hely: Kingsley Enagbare, Rashan Gary, Preston Smith, Lukas Van Ness

Küzdeni kell: Justin Hollins

Legfeljebb PS: Brenton Cox, Arron Mosby, Kenneth Odumegwu

Szintén inkább csak az a kérdés, hányan lesznek ott a keretben, de Hollinsnak jók az esélyei, hiszen a special teamben is lehet rá számítani.

Linebackerek (LB)

Biztos hely: De’Vondre Campbell, Isaiah McDuffie, Quay Walker, Eric Wilson

Küzdeni kell: Tariq Carpenter

Legfeljebb PS: Keshawn Banks, Jimmy Phillips, Marvin Pierre

Négy hely biztos (Wilson az ST-ben is kulcsszereplő), de Carpenternek sem rosszak az esélyei, pláne, ha a stáb úgy látja, hogy a korábbi safety a special teamben is hasznos lehet.

Cornerbackek (CB)

Biztos hely: Jaire Alexander, Rasul Douglas, Keisean Nixon

Küzdeni kell: Corey Ballentine, Shemar Jean-Charles, Kiondre Thomas, Carrington Valentine

Legfeljebb PS: Tyrell Ford, William Hooper

PUP (várhatóan): Eric Stokes

Egy újabb poszt, ahol sok a kérdés. Három hely biztos, illetve Stokesé is az lenne, de várhatóan ő még nem lesz teljesen rendben a szezon kezdetére, így a csere-CB szerepekért nagy harc lehet. Ballentine a ST-ben is fontos szereplő, Jean-Charles igazi slot CB, Valentine az előszezonmeccseken villantott nagyokat, igaz, komoly hibákat is elkövetett, Thomas mellett pedig esetleg az szólhat, hogy tavaly is a csapatnál volt már.

Safetyk (S)

Biztos hely: Rudy Ford, Dallin Leavitt, Jonathan Owens, Darnell Savage

Küzdeni kell: Innis Gaines, Anthony Johnson, Tarvarius Moore

Legfeljebb PS: Benny Sapp

Továbbra is a safety-sor tűnik a leggyengébbnek a csapatban, nem véletlen, hogy a hírek szerint Rasul Douglast is kipróbálták már ezen a poszton. Nehéz megmondani, hogy a Ford-Owens-Savage hármasból kik lesznek végül a kezdők, mellettük Leavitt a ST-ben kulcsszereplő. A többiek között is az dönthet, melyikük hasznosabb a special teamben (ez Moore-nak jelent esélyt), de Johnson meg-megvillant az előszezonmeccseken, ráadásul talán benne van a legnagyobb fejlődési potenciál.

Special team (ST)

Biztos hely: Anders Carlson, Pat O’Donnell, Matt Orzech

Küzdeni kell: –

Legfeljebb PS: Broughton Hatcher, Daniel Whelan

Itt nincs kérdés, Carlson borzasztóan kezdte az edzőtábort, de úgy néz ki, egyre inkább magára talál, O’Donnell és az idén igazolt LS, a tapasztalt Orzech helye pedig betonbiztosnak tűnik, még akkor is, ha Whelan egész jól nézett ki az edzőtáborban.

Kommentek

One thought on “Kik kerülhetnek be az 53-as keretbe?

Comments are closed.